Sunteți aici:AcasăLocaţiiSatu Mare
Formular contact
Numele complet (*)

Numele dvs?
Număr telefon (*)

Numar telefon pt. contact?
Adresă email (*)

Adresa email pt. contact?
Mesaj (*)

Invalid Input
Cod verificare (*)
Cod verificare

Invalid InputSatu Mare

 

Din motive de reorganizare administrativa, Cardionet Surgery suspenda temporar toate consultatiile in ambulator.

Va multumim pentru intelegere!

 Cabinetul privat de consultatii chirurgie cardiaca si vasculara Satu Mare

Cabinetul functioneaza pe str. Tudor Vladimirescu nr 9. Dupa intrarea in curtea interioara, pe partea  dreapta urcati scarile pe terasa exterioara, intrarea la cabinet fiind afisata.

Cabinetul este dotat cu sala de asteptare, cabinet de consultatii, spatii auxiliare (bai si toalete pentru personal si bolnavi) precum si o sala de operatii dotata pentru interventii de mica chirurgie si microchirurgie (dotat cu microscop de operatie), in caz de nevoie bolnavii putand fi monitorizati electrocardiografic si hemodinamic.

P1080791-2.jpgP1080797.jpgP1080799.jpgP1080810.jpgP1080824.jpgP1080833-2.jpg

Programul actual de consultatii si tratament:

In fiecare marti si joi intre orele 16-20. Orice modificare de program va fi anuntat  telefonic catre Dv.

Activitati:

  • Consultatii chirurgie cardiaca
  • Consultatii chirurgie vasculara
  • Mici interventii chirurgie cardio-vasculara

Fistule arteriovenoase pentru acces dializa cronica (efectuarea de fistule arteriovenoase pentru bolnavii dializati cronic). Aceste operatii sunt efectuate folosind materiale de sutura de foarte buna calitate (aceleasi  folosite in operatiile pe cord deschis, anastomozele fiind efectuate sub lupa chirurgicala). In acest fel se explica calitatea deosebita a fistulelor si durata de viata a acestora.

Programarile pot fi facute on-line pe site-ul www.cardio-surgery.ro sau telefonic la nr: 0752043338. Programarea telefonica directa nu este preluata in cazul in care personalul este involvat intr-o interventie chirurgicala sau se afla in orele sau zilele libere de lucru. Daca apelurile  Dv telefonice repetate nu sunt preluate, programarea electronica in schimb este oricand preluata si veti primi un mesaj de confirmare si programare. 

Compartimentul de Chirurgie Cardiaca Satu-Mare

A fost infiintat in luna septembrie 2012 la initiativa Consiliului Judetean Satu-Mare cu avizul Ministrului Sanatatii si inaugurat pe data de 06.12.2012. Cele 8 paturi de reanimare sunt dotate cu aparatura de monitorizare si de asistenta circulatorie moderna, avand laborator propriu. Cele doua apartamente VIP sunt echipate pentru a putea functiona in regim de terapie intensiva, prevazute cu baie si bucatarie proprie avand posibilitatea de acces separat. Toate paturile de terapie intensiva (inclusiv apartamentele VIP) sunt supravegheate si prin videocamere conectate in camera de garda a personalului medical. Datorita amenajarii si dotarii lor, apartamentele pot fi utilizate pentru turism medical.

P1080858.jpgP1080870.jpgP1080894.jpgP1080899.jpg

Compartimentul de chirurgie cardio-vasculara a fost conceput intr-un stil modern de o curatenie exemplara. Aparatura destinata operatiilor pe cord deschis este de ultima generatie.

Dotare cu aparatura si echipament performant si modern

P1080848.jpgP1080850.jpgP1080867.jpgphoto.JPG

Apartamentele VIP din compartimentul de chirurgie cardio-vasculara

Sunt echipate asemanator saloanelor de terapie intensiva si prevazute cu baie si bucatarie unde bolnavii pot fi insotiti de un apartinator intr-o ambianta familiala.  Datele de pe monitorul personal sunt transmise pe monitorul central din camera de garda, saloanele de terapie intensiva si apartamentele VIP sunt dotate cu videocamere de supraveghere.

P1080873.jpgP1080877.jpgP1080879.jpgP1080884.jpg