Sunteți aici:AcasăLocaţiiArad
Formular contact
Numele complet (*)

Numele dvs?
Număr telefon (*)

Numar telefon pt. contact?
Adresă email (*)

Adresa email pt. contact?
Mesaj (*)

Invalid Input
Cod verificare (*)
Cod verificare

Invalid InputArad

Clinica privata “Sfantul Gheorghe” din Arad

Str. Tudor Vladimirescu nr. 25-27

Clinica functioneaza alaturi de alte profile chirurgicale cum ar fi chirurgia generala laparoscopica, chirurgia estetica, oftalmologie.

Compartimentul dispune de doua sali de operatie moderne dintre care unul este dotat pentu operatii pe cord deschis si asistenta circulatorie. De asemenea sala dispune de aparatura endoscopica pentru operatiile pe cord deschis endoscopice sau mini-invazive (prima operatie pe cord deschis efectuata la Arad a fost o operatie miniinvaziva pe cord deschis de acest fel – 21.10.2012).  

arad1.jpgarad2.jpgarad3.jpgarad4.jpg

Compartimentul de chirurgie cardio-vasculara a fost infiintat in conceptul unui “privat individualizat”. Aceasta forma de functionare este justificata prin particularitatile sistemului privat din Romania (neexistenta unui sistem privat de finantare asemanator tarilor occidentale), incercand sa oferim ceva “in plus” acestor bolnavi fata de sistemul occidental (confort, siguranta, transparenta, costuri accesibile).

Ce inseamna acest “privat individualizat”?  Dupa stabilirea necesitatii efectuarii interventiei chirurgicale (pe cord deschis sau operatii complexe vasculare), diagnosticul fiind bazat pe investigatii clinice, paraclinice si de laborator, membrii echipei “Cardionet” evalueaza riscul operator, eventualele posibile complicatii si implicit durata de spitalizare, materialele si aparatura speciala necesara interventiei. Toate aceste evaluari sunt aduse la cunostinta bolnavului.

Personalul economic-contabil al clinicii va calcula cel mai mic cost al procedurii si spitalizarii posibil, in asa fel incat atat interesele bolnavului (pret cat mai scazut) cat si cel al clinicii (investitii in dezvoltare, achizitionarea aparaturilor si materialelor celor mai performante,  plata personalului  etc) sa fie satisfacute.

Avantajele “privatului individualizat”: bolnavul este internat singur pe compartiment (la cerere cu un apartinator) beneficiind de un confort deosebit si de un contract de confidentialitate incheiat cu personalul clinicii (daca se doreste anonimatul bolnavului). Intreaga echipa medico-chirurgicala (in principal echipa “Cardionet”) ramane in clinica asigurand actul chirurgical precum si asistenta medicala postoperatorie pana la externarea bolnavului. Intregul personal din care fac parte chirurgi, medici anestezie-terapie intensiva, cardiologi, rezidenti, tehnicieni circulatie extracorporeala, personal mediu, personal tehnic, etc functioneaza in perioada respectiva focusati fiind doar pe un singur bolnav (un bolnav internat = bolnav rezolvat). Pe langa confortul bolnavului si al apartinatorilor, transparenta si siguranta actelor medicale sunt dezideratele de baza ale echipei “Cardionet”. Asa se explica rezultatele deosebite obtinute in aceasta clinica, unde contrar cazurilor deosebit de dificile operate (in general cazuri ce nu au putut fi rezolvate din motive obiective in alte centre), nu am inregistrat nici un deces pana in prezent.

Servicii la Clinica Privata “Sfantul Gheorghe” din Arad:

Ambulator pentru cazuri de chirurgie cardiaca sau vasculara, ambulatorul asigurandu-se de echipa Cardionet in functie de solicitari prin programare prealabila. Programarile se fac pe site-ul Cardionet sau la numarul de telefon: 0752043338 in fiecare marti sau joi intre orele 18-20 sau oricand in cazul unor urgente chirurgicale fondate.

  • Operatii pe cord deschis clasice
  • Operatii pe cord deschis miniinvazive sau proceduri endoscopice
  • Operatii de bypass coronarian pe cord batand (procedura “off pump”)
  • Operatii de plastii valvulare complexe (de exemplu plastie mitrala).
  • Operatii complexe vasculare (operatii pe carotida, anvrisme abdominale, anevrisme toraco-abdominale, disectii de aorta).