Sunteți aici:AcasăLocaţii
Formular contact
Numele complet (*)

Numele dvs?
Număr telefon (*)

Numar telefon pt. contact?
Adresă email (*)

Adresa email pt. contact?
Mesaj (*)

Invalid Input
Cod verificare (*)
Cod verificare

Invalid InputSatu Mare

 

Din motive de reorganizare administrativa, Cardionet Surgery suspenda temporar toate consultatiile in ambulator.

Va multumim pentru intelegere!

 Cabinetul privat de consultatii chirurgie cardiaca si vasculara Satu Mare

Cabinetul functioneaza pe str. Tudor Vladimirescu nr 9. Dupa intrarea in curtea interioara, pe partea  dreapta urcati scarile pe terasa exterioara, intrarea la cabinet fiind afisata.

Cabinetul este dotat cu sala de asteptare, cabinet de consultatii, spatii auxiliare (bai si toalete pentru personal si bolnavi) precum si o sala de operatii dotata pentru interventii de mica chirurgie si microchirurgie (dotat cu microscop de operatie), in caz de nevoie bolnavii putand fi monitorizati electrocardiografic si hemodinamic.

ContinuaSatu Mare

Arad

Clinica privata “Sfantul Gheorghe” din Arad

Str. Tudor Vladimirescu nr. 25-27

Clinica functioneaza alaturi de alte profile chirurgicale cum ar fi chirurgia generala laparoscopica, chirurgia estetica, oftalmologie.

Compartimentul dispune de doua sali de operatie moderne dintre care unul este dotat pentu operatii pe cord deschis si asistenta circulatorie. De asemenea sala dispune de aparatura endoscopica pentru operatiile pe cord deschis endoscopice sau mini-invazive (prima operatie pe cord deschis efectuata la Arad a fost o operatie miniinvaziva pe cord deschis de acest fel – 21.10.2012).  

ContinuaArad

Debrecen, Ungaria

 

Clinica Medico-chirurgicala “Augusta” al Universitatii din Debrecen, Ungaria

Acest centru este unul din cele mai moderne si dotate centre din Europa unde pot fi efectuate investigatii complexe in cazurile dificile unde este necesara in acelasi timp o colaborare multidisciplinara. Clinica este specializata in chirurgia cardio-vasculara si oncologica. Interventiile pe cord deschis sau vasculare efectuate aici de fondatorul “Cardionet” sunt efectuate prin institutia cu plata afiliata Universitatii Debrecen. Contactele, programarile pentru investigatii sau interventii la aceasta institutie  sunt facilitate si mediate de personalul “Cardionet”.

ContinuaDebrecen, Ungaria