Sunteți aici:AcasăDespre noi
Formular contact
Numele complet (*)

Numele dvs?
Număr telefon (*)

Numar telefon pt. contact?
Adresă email (*)

Adresa email pt. contact?
Mesaj (*)

Invalid Input
Cod verificare (*)
Cod verificare

Invalid InputDespre Cardio Net Surgery

Cardio Net Surgery este o firma SRL infiintata in anul 2012 in Satu-Mare, Romania. Este o firma cu profil chirurgical avand ca domeniu de activitate chirurgia cardiovasculara. Fondatorul ei, Dr. Galajda Zoltan este originar din Romania, chirurg cardiovascular cu peste douazeci de ani activitate si experienta in chirurgia cardiaca. Impreuna cu membrii acestei echipe chirurgicale cardiovasculare si-a propus acordarea de ajutor in asistenta medicala de specialitate cardiovasculara din Romania. Asigura asistenta medicala de ambulator sau tratament chirurgical tuturor celor care se adreseaza in acest scop, indiferent de nationalitate, religie sau apartenenta politica, firma avand un caracter profund umanitar.

Activitatea de ambulator se desfasoara in prezent in Satu-Mare si Arad, iar pentru cazurile ce necesita tehnici speciale de diagnostic la punctul de consultatii din Debrecen, Ungaria. Inaintea unei consultatii personale la unul din punctele amintite, bolnavii pot accesa  situl firmei pentru sfaturi medicale preliminare folosind un sistem de telemedicina ajutator.

Activitatea terapeutica a echipei Cardionet consta in interventii chirurgicale dificile si cu risc operator crescut, aceste interventii fiind efectuate folosind in parte aparatura si instrumentar propriu in unul din centrele de chirurgie cardiovasculara din Debrecen, Satu-Mare sau Arad. Pe langa siguranta si transparenta actului chirurgical, confortul bolnavilor si al apartinatorilor insotitori constituie principalele deziderate ale echipei Cardionet. 

 

Echipa Cardionet

 

Director general: Dr. Zoltan Galajda
Director marketing si comunicare: Alexandra Dumitrache
Director Administrativ: Ginetta Ferenczi
Director medical: Dr. Cornea Alexandru
Cardiologie Interventionala: Dr. Ferenc Gyory
Circulatie extracorporeala si asistenta circulatorie: Andras Beke
Ingrijiri medicale: Judith Kocsis
Bloc operator, sterilizare: Erzsebet Bozoky
Cercetare: Dr. Jozsef Szentmiklosi

 

1.JPG2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.JPG12.png